Viseld magadon a tavasz színeit!

Ezek a legvagányabb, színes napszemüvegek

A tavaszhoz hozzátartozik a frissesség, a játékosság, és hozzá tartoznak a vibráló, üde színek is. Ilyenkor hamarabb nyúlsz a színes, vidám ruháidhoz, cipőidhez, táskáidhoz, miért lenne ez másképp a napszemüveggel?

Biztos van a gyűjteményedben egy klasszikus fekete, de most inkább dobj fel egy sugárzó sárgát, egy pajkos pirosat, vagy kúl kéket, és máris más színben látod a világot!

Mutatunk néhány vadító színű napszemüveget, amikkel megmutathatod, hogy most már aztán jöhet a 20 fok, jöhet a gondtalan lazaság, te készen állsz a tavaszra!

Pink parádé, neon narancs

Kicsit sápadt vagy még a hosszú tél után? Sebaj! Lebarnulni még ráérsz, egyelőre válassz egy rózsaszín vagy narancsos árnyalatú napszemüveget helyette, ami éppúgy sokat dob az arcod élénkségén, mint egy üde pirosító!

Pink napszemüveg

Polaroid

Narancssárga napszemüveg

Diesel

Zöld a fű és kék az ég…

…tavasszal még inkább, mint bármikor máskor. Hát mutasd ezt meg a zöld vagy kék napszemüvegeddel is! Tökéletes választás egy baráti teraszozáshoz, vagy korzózáshoz a városban. Nyalj el mellé egy kék vagy zöld fagyit, és élvezd ki a vibrálóan vidám színek pozitív hatását!

Zöld napszemüveg

Havaianas

Kék napszemüveg

Oakley

Pompázz pirosban

Ha a legélénkebb, legvadítóbb színű napszemüvegre vágysz, akkor ne keress tovább, a piros lesz a te árnyalatod! Ne félj más színekkel kombinálni, viseld bátran élénk színű ruhadarabokkal, hiszen tavasszal mindent szabad! Ragyogj, vibrálj, rezegj együtt a tavasszal, és a vagány, színes napszemüvegeddel!

Piros napszemüveg

Ray-Ban

Piros Pucci napszemüveg

Emilio Pucci

Kövess minket Facebook-on, Instagramon és YouTube-on, ahol további izgalmas tartalmakkal, akciókkal várunk!