Jövőre elmegyek látásvizsgálatra!

Fogadom…

Küszöbön az új év, sokan most gondolják végig, hogy mi mindent sikerült elérniük az óesztendőben, és mi az, ami esetleg kimaradt vagy amire nem jutott idő. És ilyenkor, a csendesebb ünnepi időszakban fogalmazódnak meg az új tervek, vágyak is.

A listán sok minden szerepelhet: karriercélok, magánéleti álmok, új országok, kultúrák felfedezése és ebben ez a szép: a felsorolásnak csak a képzeleted szabhat határt! És ha megdolgozol érte, akkor bármit elérhetsz! Ugyanakkor az újévi fogadalmak közé olyan tennivalókat is érdemes feljegyezni, amik ugyan nem élményalapúak, de legalább olyan fontosak: ezek az egészségeddel kapcsolatos célkitűzések.



Ha idén kimaradt néhány szűrővizsgálat, vagy régóta halogatod, hogy valamilyen panasszal szakembert keress fel, akkor ezeket mindenképp ütemezd be év elejére! Minden másra lesz egy teljes éved, egészségedből viszont nincsen másik, tegyél meg hát érte mindent, ami csak tőled telik!


Látásvizsgálat az eOptikában

Írd fel erre a listára a látásvizsgálatot is! Ha nincs is semmilyen látásproblémád, egy vizsgálat akkor is hasznos, hiszen az olyan eltéréseket is el lehet így csípni idejében, melyeknek a létezéséről még nem is tudsz. Ha pedig szemüveget vagy kontaktlencsét viselsz, akkor is jó érzés lesz, ha rögtön év elején letudod a szokásos, éves kontrollt.

Az eOptika budapesti szaküzletében kellemes környezetben, szakképzett optometristáink végzik a látásvizsgálatot, minden hétköznap 11 és 17 óra között. A vizsgálatra időpontot szükséges foglalni. Ezt megteheted a +36 30 222 22 75-ös telefonszámon és online is.

A látásvizsgálat nagyjából 25-30 percet vesz igénybe és a legmodernebb eszközökkel történik, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb kezekben leszel!


Várunk szeretettel…

… és addig is boldog karácsonyi ünnepeket és sikerekben, beteljesített célokban gazdag új évet kíván az eOptika csapata!



Kövess minket Facebook-on, Instagramon és YouTube-on, ahol további izgalmas tartalmakkal, akciókkal várunk!